Ervaringen klanten

E-coaching was voor mij de perfecte manier om weer beweging in mijn leven te krijgen. Toen ik met de coaching begon had ik het gevoel om stil te staan en dat mijn werk al mijn energie opslokte. Door de vragen en opdrachten die Ada mij stelde ging ik bewuster aan de slag om in mijn vrije tijd actiever te worden en te onderzoeken waar ik energie van kreeg.

E-coaching is fijn als je een drukke werkleven hebt omdat je aan de opdrachten kunt werken wanneer het jou goed uitkomt. Maar het is ook niet te vrijblijvend. Binnen een afgesproken tijdsperiode worden je antwoorden en uitwerking van je opdrachten verwacht. Dat heb ik wel nodig en het motiveerde mij om echt aan de slag te gaan.

Ada voelt heel goed aan wat je nodig hebt in je eigen proces en speelt daar op in met haar vragen, opdrachten en ondersteunende opmerkingen. Het was een leerzame en inspirerende coachings-traject.

Dorte, 48 jaar

Hoi Ada, Dan zijn zomaar ineens de 8 weken voorbij, dat ging wel erg hard!! Ik ben zeer blij dat ik de coachtraject bij jou gedaan heb! Ik heb er veel van geleerd en opgestoken. Een stukje bewustwording, gehoor geven aan mijn innerlijke criticus, acceptatie en ermee omgaan hebben er toe geleid dat ik nu wat zekerder ben van mijzelf. Maar ook door niet meer alles negatief in te vullen. Mijn gedachtegang is er ook positiever door geworden. Eigenlijk door alles wat ik bij jou geleerd heb Ada. Nu denk ik vaak: ACTIE en gewoon doen! Dit zijn mijn ankers. Nogmaals bedankt hiervoor en ik weet zeker dat je heel veel mensen blij kan maken en verder kan helpen bij hun leertraject! Groetjes Jossine Mienis-Fortuin

Ada, nogmaals mijn hartelijke dank voor al je input, goede adviezen en vooral een positief beeld van mijzelf!!! Dit had ik echt even nodig. Ik wens jou ook nog een hele mooie tijd met al je nieuwe kandidaten. Ik weet zeker dat je heel veel mensen blij kan maken en verder kan helpen bij hun leertraject! 

Jossine, 35 jaar

Supergoede ervaring Het is dubbel en dwars gelukt. In vier weken heb ik echt iets kunnen bereiken. En dankzij de follow-up, een maand later, werkt die korte stevige coaching nog een flinke tijd door. Stokrooscoaching zet een lijn uit richting jouw doel. Ze reageert snel en vriendelijk op jouw berichten en reikt passende handvatten aan. Aanvankelijk zag ik op tegen het tarief. Maar nu ik het resultaat ervaar, zeg ik met overtuiging dat ik zelden zoveel blijvende blijdschap heb teruggekregen voor mijn geld. Vrouw, 67 jaar.

 

Ik heb e coaching gehad bij Ada, ik was in het begin sceptisch, tenslotte kun je geen emotie horen in een email. Toch was het voor mij een prettig traject en heb ik er veel aan gehad. Ada confronteerde mij met mijn aandeel in mijn probleem en had ook theoretische achtergrondinformatie voor mij en dat was prettig. Verder was er snel antwoord op mijn Posts en voelde de eigen werkomgeving veilig aan.
De tijd voor Monique lijst was geweldig, die houden we erin.
Monique 50 jaar

Een maand online coaching betekent effectief en intensief werken aan zichzelf. Voordelig vind ik om de aandacht een zekere tijd op vast omlijnd doel te richten. Het veelvoudige en regelmatige contact met de coach helpt om door te gaan en nieuwe perspectieven te ontdekken om naar mijn problemen te kijken.
Ik heb net de tweede sessie e-coaching afgesloten. Ik ontdekte zekere patronen in mijn denken. Deze patronen waren het die me in de weg stonden om belangrijke beslissingen in mijn eigen voordeel te kunnen nemen. Deze patronen erkennen was de eerste, belangrijke stap om met verandering te beginnen.
In een heel moeilijke fase waarin ik de weg kwijt was en niet meer wist waar ik sta en wie ik nu eigenlijk ben, heb ik nog een keer voor e-coaching gekozen. Na vier weken ben ik nu een heel eind dichter bij mezelf en weet wat ik moet doen om de draad van mijn leven weer op te pakken.
U.O., vrouw, 57 jaar.


Ik vond e-coaching bij Ada echt een verademing. Ten eerste is coaching via internet super makkelijk, omdat je het kan doen wanneer het jou uitkomt, en omdat je rustig over alles kunt nadenken en het nog eens kunt teruglezen. Daarbij is Ada een hele fijne coach! Zij oordeelt niet, ze moedigt aan, stelt treffende vragen die je verder helpen, denkt enthousiast mee en zet toepasbare artikelen voor je klaar. Door de e-coaching bij Ada heb ik mijn struikelblok om een vaste relatie aan te gaan opgelost!
H.E., vrouw (46)