Aanpak

Online coachen kent veel voordelen. In de eigen omgeving kan er intensief gewerkt worden aan een probleem. Er is de mogelijkheid tot veelvuldig contact en het is plaats-en tijd ongebonden.

Er kan gekozen worden voor 4 of 8 weken online coaching. Je bent vooral zelf hard aan het werk om bestaande patronen te onderzoeken en indien gewenst te veranderen. Er worden opdrachten gegeven die je zelf in eigen tijd kan uitwerken en mee kan oefenen in het dagelijks leven. Er is altijd gelegenheid tot terugkoppeling, vragen stellen en dialoog. Zowel cliënt als coach reageren binnen 48 uur. Vaker kan ook. Dat geeft de kans om meteen je verhaal te doen als nieuw gedrag wordt geoefend. Er wordt altijd gekeken naar welk doel wil je in deze weken halen. Als dat helder is kan er geoefend worden in ander gedrag en het geheel wordt afgesloten met zorgen dat het behaalde doel ook in de toekomst aanwezig blijft. Er wordt gewerkt in de beveiligde omgeving van www.pluform.com

De coach stimuleert, vraagt door en ondersteunt in het door cliënt gekozen doel.

Indien gewenst kan er een gratis kennismakingsgesprek plaats vinden. Ook tijdens de weken online coaching kan er een gesprek aangevraagd worden.